Skip to content
Free shipping on all products to continental USA!
Free shipping on all products to continental USA!
Brittany Johnson of Hillside Highland transforms her garage gym, creating a more contemporary, functional space

Brittany Johnson of Hillside Highland transforms her garage gym, creating a more contemporary, functional space

For this project, Brittany wanted to enhance the garage gym’s aesthetics, address insulation concerns, improve climate control, and ultimately create a more motivating environment to promote consistent gym use.

[divider]

Overview:

  • Product used: Natural Walnut Acoustic Slat Wood Wall Panels

  • Project location: USA

  • Project type: Home gym renovation

  • Installation: Easy

[divider]

What wood slat panel product did they use?

Brittany used our ‘Natural Walnut Acoustic Slat Wood Wall Panels’ for this project to improve the garage's insulation for the colder and hotter seasons whilst also providing a modern look.

[product handle=“walnut-acoustic-slat-wood-wall-panels”][/product]

About the Natural Walnut Acoustic Slat Wood Wall Panels

  • Superior acoustic properties

  • Recycled felt material

  • Modern design

  • Easy to install

  • Luxury satin oil finish

  • The original acoustic slat wood panel

[divider]

Why did Brittany choose WVH™?

Brittany chose to use the Wood Veneer Hub in search of a way to improve insulation in her garage. She was delighted to find out that adding high-quality wood wall panels was a great solution, adding style but also functionality.

[divider]

Installation

Our Natural Walnut Acoustic Slat Wood Wall Panels were used in this project. The installation was important for Brittany to be easy as part of a quick update.

Who doesn’t love a project that can be completed within a few weekends?

Brittany Johnson of Hillside Highland

[divider]

Impact

Brittany was so pleased with the wood panels as they were aesthetically pleasing and quick to install and found that the temperature was a lot more comfortable to exercise in.

[divider]

Quick update that made such a large impact.

Brittany Johnson of Hillside Highland

[divider]

Images courtesy of Brittany Johnson of @hillsidehighland

Next article Arbor+co Interior Design studio create an inspiring, modern workplace for a 21st-century business